zondag 24 oktober 2010

Vrijdag 24 September 2010,..

Yes vandaag is het zo ver. We mogen Boris gaan halen. Smorgens vroeg gaan Noa en ik op stap. De rit is voor de tweede keer naar Delfzijl. We hebben gewoon niet kunnen slapen gisteravond. We sliepen heel en laat en waren heel vroeg wakker.

Om half 12 hadden we afgesproken met Familie de Vries. En wat waren wij op tijd. Hahaha.

We zijn een uurtje gebleven, en toen was het echt zover. Alles in de auto en beginnen aan de reis naar huis toe. Boris bij Noa opschoot. We waren de straat nog niet uit of hij sliep al. Bij Joure zijn we even gestopt om te plassen, zowel Boris als Noa en ik.

Toen we thuis waren hebben we meteen de twins bij Marion gehaald. Eindelijk konden we onze nieuwe aanwinst aan iemand showen. Linn en Tess vinden Boris ook geweldig. Na dit bezoekje ook meteen even langs Opie en Omie om kennis te maken. Hun zullen ook veel met Boris te maken krijgen. Tenslotte past Omie nu niet alleen op de kids maar ook op Boris..

Weer thuis gekomen hoogste tijd om echt te gaan slapen. Het was een drukke dag. En we merken dat hij zijn broertjes en zus best mist. Het is ook een grote verandering voor Boris. Hij heeft alle tijd om te wennen aan ons.


Boris met de Fokker meneer de Vries

Geen opmerkingen: